‘Jimmy’ intenta extorquir Joan Laporta

Un presumpte intermediari volia estafar 2,5 milions d'euros a l'expresident del Barça
Sense títol
Sense títol

Joan Laporta és, sens dubte, un personatge polèmic. L’ex president del Barça i actual regidor de l’Ajuntament de la Ciutat Comtal ha estat objecte d’un intent d’estafa per part d’un presumpte intermediari que, utilitzant una identitat falsa, li proposava retirar l’execució dels avals que penja sobre vuit membres de la junta directiva que ell presidia a canvi del pagament de 2,5 milions d’euros. Ara, la justícia ha obert diligències per investigar la veracitat d’aquests fets.

El cas dels avals té el seu origen en els primers dies del mandat de Joan Laporta, l’any 2003. Després d’un llarg serial judicial, va quedar establert que el primer exercici de la nova junta directiva anava des del dia de la seva presa de possessió, el 22 de juny, fins a vuit dies després, el 30 de juny. Al tancament de la temporada 2002/2003 es va comptabilitzar un dèficit de 164 milions d’euros, dels quals 100,2 es van imputar als presidents Joan Gaspart i Enric Reyna i 63,8 a la directiva de Joan Laporta.

El panorama es completa amb la presentació en els tribunals, per part de la junta de Sandro Rosell, d’una acció de responsabilitat social, aprovada en l’Assemblea de Compromisarios del Barça de l’any 2010, mitjançant la qual es reclamen 47,6 milions a l’última directiva de Joan Laporta pels dèficits econòmics acumulats, que l’ex president ha recorregut judicialment.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.