Embolic a la masia de Sandro Rosell

El president del Barça ha hagut de declarar en un jutjat de La Bisbal per la compra de la seva finca d'esbarjo
Sandro Rosell
Sandro Rosell

El president del FC Barcelona ha hagut de declarar en un jutjat de La Bisbal per la compra de la seva finca d’esbarjo a la Costa Brava. Els seus anteriors propietaris es consideren estafats per l’advocat i amic de Sandro Rosell que es va apropiar de la masia mitjançant enganys.

El somni de tot bon burgès de Barcelona, tenir una segona residència a la comarca de l’Empordà, a la Costa Brava, li pot sortir car al president blaugrana, Sandro Rosell. Tan llest per a segons quins negocis, Sandrusco s’ha deixat portar en aquesta ocasió per la confiança en un bon amic, l’advocat Manuel Guillén… i ha acabat declarant en els jutjats de La Bisbal, en qualitat de testimoni, per una suposada estafa de tres milions d’euros.

La història es remunta a l’any 2002, quan la societat Tompli SL signa un crèdit hipotecari de quatre milions d’euros amb Caixa Catalunya per a l’adquisició del Mas Martí, una construcció senyorial d’origen medieval envoltada per una finca de 13 hectàrees, situada en la pedania de Cassà del Pelràs, en el municipi de Corçà. Després de l’esclat de la bombolla immobiliària, els propietaris de Mas Martí no poden fer front a les quotes de la hipoteca i, en aquesta tesitura, contacten amb l’advocat barceloní Manuel Guillén per a, segons la seva versió, aconseguir un refinançament del préstec.


LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A LA VERSIÓ PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides