Quin cantant d’adolescents agrada a Albert Rivera?

Albert Rivera
Albert Rivera

Albert Rivera, líder de Ciutadans, ha reconegut en una entrevista que li han fet al Diari de Girona que li agrada molt el cantant Pablo Alborán, qui amb 24 anys i només dos disc d’estudi és un veritable fenomen entre les adolescents. Rivera vol assistir al concert que el cantant malagueny oferirà al Festival de Cap Roig, però els preus, “no gaire econòmics” i la massiva assistència s’ho estan fent repensar.

A l’entrevista, el líder de C’s assegura que “si trobo entrades, probablement hi aniré”, perquè no li passi com l’últim cop que va donar un concert a Barcelona, al qual no va poder assistir perquè no quedaven entrades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides