Quina assignatura suspesa han de recuperar al setembre els diputats?

Ple sobre joventut al Parlament
Ple sobre joventut al Parlament

Els diputats han decidit posar-se a treballar per no repetir les interminables i inexplicables votacions posteriors al Ple de joventut, celebrat la setmana passada al Parlament.

Aquest dimecres “hi ha hagut debat al respecte” a la Mesa de la Cambra. Segons la portaveu de l’òrgan parlamentari, Anna Simó, “hi ha hagut una coincidència unànime d’estudiar propostes per tal d’endreçar els debats, simplificar-los i fer-los molt més comprensibles per a tothom“.

Quan es torni a reunir la Mesa, a l‘inici del proper període de sessions, es debatrà la qüestió i se sotmetrà a debat i acord entre els grups parlamentaris. L’objectiu és no repetir l’espectacle de les votacions del Ple de Joventut amb el Debat de Política General, previst per a finals de setembre.

Serà aleshores quan es veurà si els diputats han fet els deures a l’estiu i passen la prova amb unes resolucions que s’entenguin i unes votacions digeribles, posteriors al Debat de Política General.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.