Urdangarín es queda sol

La infanta Cristina abandona Barcelona i es muda a Suïssa amb els seus fills
Urdangarin
Urdangarin

El dia després que el jutge que investiga el cas Noos aixequés el vet a la publicació dels correus electrònics del Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, la Casa Real ha filtrat que la Infanta Cristina traslladarà la seva residència a Ginebra, Suïssa, on es mudarà amb els seus fills.

La infanta Cristina continuarà treballant per a La Caixa, ara gestionant i coordinant diversos programes de l’Àrea Internacional del banc català pel qual fins al moment treballava des de les seves oficines centrals a Barcelona. El Duc de Palma es mantindrà a la capital catalana, des d’on intentarà defensar-se de les acusacions que pesen sobre ell.

Segons la Casa Real, Urdangarín farà viatges periòdics a Suïssa per visitar a la seva família, si bé és cert que la filtració dels correus electrònics del Duc podrien haver provocat la marxa de la seva esposa. En aquests emails es deixen entreveure suposades infidelitats del gendre del Rei amb la dona d’una excompany seu del FC Barcelona.

Urdangarín ja va tractar d’aconseguir un treball a Qatar, com a ajudant del nou seleccionador nacional del país, Valero Rivera, però que finalment es va frustrar per la pressió pública. Ara ha preferit quedar-se a Barcelona per treballar en la seva defensa i intentar evitar com sigui el seu pas per presó.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari