Quin català ha convençut Rajoy per comparèixer?

Sense títol
Sense títol

Entre els assessors personals de Mariano Rajoy hi havia divisió d’opinions sobre si el president del Govern havia de comparèixer públicament per donar explicacions sobre les acusacions de l’ex tresorer del Partit Popular Luis Bárcenas. Segons informa el Confidencial Digital, la tesi de Jorge Moragas, cap de Gabinet del President, es va imposar a la de Pedro Arriola, partidari aquest últim d’amagar a Rajoy fins que es calmés el tema.

Moragas, que prové del PP català, està preocupat per la imatge internacional que s’està donant del govern amb la contínua filtració d’informacions que relacionen als màxims responsables del partit del Govern amb activitats il·lícites i prefereix que Rajoy doni la cara per dissipar els dubtes.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari