Els treballadors de la CCMA ‘ocupen’ la seu de PWC

Brauli Duart, Eugeni Sallent, Fèlix Riera i Teresa Farré, protagonistes dels crits de protesta
Protesta TV3 PWC
Protesta TV3 PWC

Aquest dijous, coincidint amb l’aturada reivindicativa entre 10:30 i 12:30, treballadors de Tv3 s’han dirigit en tramvia a la seu de Catalunya Ràdio, on s’han ajuntat amb els seus companys de la ràdio pública catalana per protestar contra l’ERO que preveu l’acomiadament de 312 persones.

En total, prop de 400 treballadors han protagonitzat la protesta, que ha continuat més tard a l’immoble on es troba la seu de PriceWaterhouseCoopers (PWC), a l’edifici de Caja Madrid. Primer han ocupat el vestíbul de l’immoble, però més tard uns quants han pujat fins a les oficines de PWC, on han retret als treballadors l’informe que han elaborat i sobre el qual es basa el Govern per defensar els acomiadaments.

La protesta ha estat ambientada amb botzines, xiulets i banderoles i Brauli Duart, Eugeni Sallent, Fèlix Riera i Teresa Farré han estat els protagonistes de les consignes que s’han cridat els treballadors de la CCMA. PWC ja va redactar l’informe pel qual es van acomiadar més de mil persones a la ràdio televisió pública valenciana.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari