El Papa alliçona els joves brasilers

Els demana que no sucumbeixin a ídols com "el diner, l'èxit o el poder"
visita Papa Francesc a Brasil
visita Papa Francesc a Brasil

El Papa Francesc s’ha donat un bany de masses en el seu primer viatge a Brasil, el país amb més cristians del món. Unes 150.000 persones l’han esperat aquest dimecres a la visita que ha fet al Santuari d’Aparecida sota el mal temps hivernal. “És cert –ha dit a la multitud- que avui dia, tots una mica i també els nostres joves senten la suggestió de tants ídols que es posen en el lloc de Déu i semblen donar esperança”.

“Els diners, l’èxit, el poder i el plaer. Amb freqüència s’obren camí en el cor de molts la sensació de soledat i buit i això du a la recerca de compensacions d’aquest ídols passatgers”, ha assegurat.

Després de la observació crítica, el Papa ha apuntat que la solució passa per ensenyar els joves “aquests valors immaterials que són el cor espiritual d’un poble, la memòria d’un poble”, que “troben les seves arrels més profundes en la fe cristiana”.

Seguint la visita, el Francesc s’ha dirigit fins l’entrada de la Basílica per saludar les desenes de milers de fidels congregats al carrer per escoltar la Misa. El Papa ha improvisat aquí unes paraules en espanyol i ha anunciat que tornarà a Aprecien al 2017, quan es compliran 300 anys de l’aparició de la Verge al riu Paraíba.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari