Ada Colau porta a judici Cristina Cifuentes

La delegada del Govern a Madrid va relacionar els escratxes a polítics amb grups propers a ETA
Ada Colau
Ada Colau

Cristina Cifuentes, delegada del Govern a Madrid, s’enfrontarà a un judici per injúries i calúmnies per les declaracions que va fer el passat mes de març en una entrevista de Radio Nacional, en la qual va acusar a la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, de recolzar a grups propers a ETA.

Colau va reaccionar demanant la dimissió de Cifuentes i interposant una denúncia que ha acceptat un jutjat civil de Barcelona. La portaveu de la PAH ha qualificat de “barbaritats” les acusacions de la política del PP, que ha sonat recentment com a possible substituta d’Ana Botella en l’alcaldia de Madrid de cara a la propera legislatura.

Concretament, Cifuentes va declarar que “la senyora Ada Colau i altres persones de la plataforma han manifestat el seu suport a Bildu i Sortu i aquests grups, a la meva manera de veure i de molts espanyols, tenen molt a veure amb ETA”. Aquestes declaracions es van fer enmig de la polèmica pels escratxes a polítics als quals s’exigia la condonació de deutes de famílies que havien perdut la seva casa per no poder pagar la hipoteca.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari