Preparen una denúncia contra l’outlet de Viladecans

La creació d'un outlet a Viladecans manté en peu de guerra al petit comerç de la localitat del Llobregat
Sense títol
Sense títol

El secretari general de la Confederació del Comerç de Catalunya (CCC), Miquel Àngel Fraile, ha anunciat aquest dilluns que la seva organització estudiarà la presentació d’un recurs administratiu contra el Govern de la Generalitat, per dilucidar la legalitat del procediment pel qual es van convertir uns terrenys per a ús industrial en comercials.

Aquests terrenys corresponen a l’àrea on se situarà l’outlet de Viladecans, amb el qual es pretén la creació de 1.000 llocs de treball. En la roda de premsa també han participat els secretaris generals de Comissions Obreres i UGT, que han denunciat que la creació de treball pot suposar també la destrucció de 1.500 ocupacions de comerciants locals a la comarca del Baix Llobregat.

El projecte suposa també una inversió pública de 30 milions d’euros i té al conseller de territori i sostenibilitat, Santi Vila, com a principal impulsor. Per contra, dins del mateix Govern han sorgit veus discrepants com la del conseller d’empresa, Felip Puig, qui va declarar que l’outlet “no forma part del nostre model de desenvolupament d’aquestes grans superfícies comercials”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides