Qui va pagar el dinar de la Camarga?

La versió del PP, que diu tenir compte obert al restaurant, xoca amb la donada per Borreguero a la policia
La Camarga
La Camarga

D’un atent seguiment de la conversa entre les dues dones, que va tenir com a marc un reservat del restaurant La Camarga de Barcelona, cal destacar un detall: quan va acabar el dinar ningú no va demanar la factura al cambrer que les va atendre. Ni Alicia Sánchez-Camacho, que se suposa que ho havia organitzat, ni Vicky Álvarez, que esperava obtenir una compensació a canvi de les seves explosives confidències.

Qui va pagar el compte del celebèrrim àpat? Aquesta és una de les claus per desentranyar els misteris que encara envolten la cita de La Camarga. Alicia Sánchez-Camacho ha manifestat que el PP tenia un compte permanentment obert en aquest restaurant de l’Eixample barceloní. No obstant això, aquesta versió xoca amb la que va donar a la policia Álex Borreguero, el jove empleat de Método 3 que es va encarregar de posar el centre floral sobre la taula del reservat, on hi havia amagada la gravadora.

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ DE PAPER DE EL TRIANGLE

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.