Més sospitosos pel #camargate

La denúncia de l'exdirector de Mètodo 3 apunta noms nous
Sense títol
Sense títol

Una denúncia de l’exdirector de l’agència de detectius Mètode 3 posa de manifest que tots els correus i arxius de l’empresa eren sistemàticament reenviats a un ordinador. Però quin altre material captat pel sistema espia d’Spectorsoft ha sortit dels ordinadors de Mètode 3? Qui està en possessió d’aquesta documentació confidencial, que és presumeix abundant i sensible? Qui s’amaga darrere del compte [email protected]? Francisco Marco ho desconeix, però dispara contra dos exempleats de Mètode 3, Antonio Tamarit i Julián Peribáñez, als quals també inclou en la seva querella criminal.

A Antonio Tamarit, exdelegat de l’agència a Madrid, li atribueix que col·labora estretament amb el seu excunyat Rafael Riera ?sospitós d’haver instal·lat el sistema espia? a través dels empreses Búnquer Data SL i Búnquer Detect SL i que podria haver col·laborat en la comercialització d’aquest material.

Per la seva banda, a Julián Peribáñez li atribueix la responsabilitat de vendre a diversos mitjans de comunicació i empresaris la informació obtinguda a través del programari d’Spectorsoft. La querella de Francisco Marco contra els suposats autors de l’espionatge dels ordinadors de l’empresa Mètode 3 te un quart protagonista, un conegut empresari madrileny.

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ DE PAPER DEL TRIANGLE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.