Més sospitosos pel #camargate

La denúncia de l'exdirector de Mètodo 3 apunta noms nous
Sense títol
Sense títol

Una denúncia de l’exdirector de l’agència de detectius Mètode 3 posa de manifest que tots els correus i arxius de l’empresa eren sistemàticament reenviats a un ordinador. Però quin altre material captat pel sistema espia d’Spectorsoft ha sortit dels ordinadors de Mètode 3? Qui està en possessió d’aquesta documentació confidencial, que és presumeix abundant i sensible? Qui s’amaga darrere del compte [email protected]? Francisco Marco ho desconeix, però dispara contra dos exempleats de Mètode 3, Antonio Tamarit i Julián Peribáñez, als quals també inclou en la seva querella criminal.

A Antonio Tamarit, exdelegat de l’agència a Madrid, li atribueix que col·labora estretament amb el seu excunyat Rafael Riera ?sospitós d’haver instal·lat el sistema espia? a través dels empreses Búnquer Data SL i Búnquer Detect SL i que podria haver col·laborat en la comercialització d’aquest material.

Per la seva banda, a Julián Peribáñez li atribueix la responsabilitat de vendre a diversos mitjans de comunicació i empresaris la informació obtinguda a través del programari d’Spectorsoft. La querella de Francisco Marco contra els suposats autors de l’espionatge dels ordinadors de l’empresa Mètode 3 te un quart protagonista, un conegut empresari madrileny.

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ DE PAPER DEL TRIANGLE

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari