El PP acusa el PSC de l’espionatge

Millo implica Zaragoza, Fernández, Montilla i Rubalcaba en l'entramat
Enric Millo, delegat del govern
Enric Millo, delegat del govern

El PP ha estat dels primers a reaccionar pel registre a la seu del PSC i la imputació com a testimoni de la gestora dels socialistes, Lluïsa Bruguer, pel cas d’espionatge vinculat a Método3. El portaveu del PP a Catalunya, Enric Millo, ha dit aquest divendres que “la investigació judicial ha determinat la implicació directa del PSC a la trama d’espionatge polític que va gravar il·legalment la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho”.

Millo ha assenyalat que “Pere Navarro no pot amagar més el cap sota l’ala i ha de donar explicacions públiques urgentment per la presumpta implicació directa del seu partit en la trama d’espionatge”. En aquesta línia, ha afirmat que “la gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, ha estat imputada, però no podem creure que la gerent del Partit Socialista hagi actuat pel seu compte”.

“És evident que va rebre ordres de responsables polítics del PSC i s’ha d’aclarir qui, com i perquè va encarregar el seguiment i l’enregistrament il·legal de la presidenta del PPC”, ha afegit.

Millo ha assenyalat el secretaris d’Organització José Zaragoza, Daniel Fernández i ara Esteve Terradas, sota la presidència de José Montilla i Pere Navarro, com a implicats també en l’entramat. I ha recordat que “en les dates en les que es va desenvolupar aquesta trama, Rubalcaba era ministre de l’Interior”.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari