Duran avala la teoria de la conspiració dins del PP

Darrere de la confessió de Luis Barcenas podria estar l'ala dura del PP, segons defensa molta gent, l'últim, el líder d'Unió
Duran Lleida
Duran Lleida

La paraula de Rajoy té més valor que la de Bárcenas per al president d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, qui així s’ha expressat en la seva carta setmanal. “Em fio més del president del govern que de l’acusador que avui diu blanc i demà negre i que té una fortuna en bancs exteriors”, ha apuntat.

Malgrat això, Duran ha demanat la compareixença del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre les informacions publicades sobre la suposada comptabilitat B del Partit Popular arran de la declaració de Luis Bárcenas davant el jutge.

Això sí, ha avalat la teoria de la conspiració interna dins del PP, segons la qual Esperanza Aguirre i, fins i tot, José Maria Aznar, estarien darrere del canvi de tàctica de Luis Bárcenas, qui des de fa una setmana està col·laborant amb el jutge Pablo Ruz i li ha entregat important documentació que podria suposar la incriminació d’importants alts càrrecs del partit. Així, els crítics del PP voldrien obligar Rajoy a dimitir per recuperar el poder del partit.

Segons Duran, Rajoy ha de comparèixer, però no perquè “ho demani expressament Esperanza Aguirre o tàcitament Aznar amb el seu silenci -per cert, desconegut per Bárcenas-. Llavors, ho sento, fa mala olor! O, més ben dit, olor de càmfora, i Déu ens lliuri de tornar a certs passats!”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari