Imputada la gerent del PSC pel cas Método3

La policia registra la seu dels socialistes i s'endú l'ordinador de la responsable de les finances del partit
Sense títol
Sense títol

La jutgessa Elisabet Castelló, que investiga el cas d’espionatge polític de Catalunya, ha imputat aquest divendres la responsable de les finances del PSC, Lluïsa Bruguer. Agents de la Policia Nacional han registrat aquest mateix divendres la seu central que els socialistes tenen al carrer Nicaragua de Barcelona per endur-se, per ordre judicial, l’ordinador que pertany a la gerent del partit.

El registre està relacionat amb la investigació pel cas Mètode 3 d’espionatge polític. La jutgessa busca provar que els socialistes són darrere de l’encàrrec a l’empresa d’espionatge per enregistrar el dinar que Sánchez-Camacho va mantenir amb l’examant de Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga.

El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha suspès els actes que tenia prevists aquest divendres a la comarca del Baix Llobregat. i s’ha convocat una declaració en què el secretari d’organització, Esteve Terradas, ha assegurat que l’escorcoll per endur-se l’ordinador ha durat tres quarts d’hora i que a voluntat dels socialistes és “col·laborar” amb la Justícia per aclarir “el més aviat possible” el succés.

Terrades ha negat tenir cap responsabilitat amb aquest fet. “L’única relació amb método3 s’ha limitat a tasques de seguretat de les seus del partit i de càrrecs electes”, ha dit.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari