Els casinos de Macau estan infiltrats per les tríades

EL TRIANGLE ha tingut accés a l'informe que el jurista Nelson Rose ha presentat al Senat nordamericà sobre el joc a Macau. Melco Crown, una gran corporació que opera en aquesta ciutat xinesa, és la principal inversionista del projecte BCNWorld a Salou.
Sense títol
Sense títol

Nelson Rose és un reputadíssim jurista nord-americà que passa per ser el primer expert mundial en legislació sobre el joc. Els seus llibres, estudis i conferències gaudeixen d’un gran prestigi i és requerit molt sovint per les autoritats dels Estats Units per donar la seva opinió sobre aquest complicat sector, que mou milers de milions arreu del planeta.

El passat 27 de juny, el professor Rose va ser convidat pel Senat nord-americà a fer una dissertació sobre el joc a la ciutat xinesa de Macau, que s’ha convertit en la gran Meca internacional de les apostes. Aquesta audiència s’emmarcava en les reunions monogràfiques sobre les relacions entre els Estats Units i la Xina que ha organitzat el Senat i que serveixen de referència per a futures iniciatives legislatives que ha d’adoptar el Congrés nord-americà.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari