Qui és la persona més reivindicativa del Parlament de Catalunya?

Malgrat la irrupció de les samarretes reivindicatives que han instaurat els diputats de la CUP i el secretari quart de la Mesa, David Companyon (ICV-EUiA), al Parlament, qui s'emporta el mèrit de ser la persona més reivindicativa del Palau de la Ciutadella és una empleada dels serveis de neteja, que du el carro ple de 'pins'.

 

Se'n poden veure des dels que defensen els drets socials de les dones maltractades, o culturals, com la campanya 'Junts per Catalunya' d'Òmnium Cultural, o la del 'No a la guerra'. També n'hi ha de polítics com el de la secció 'Convergais' de Convergència. I entre els missatges reivindicatius, el que més sobta és un a favor de la continuïtat de la central nuclear de Garoña que diu '2019 Continuidad'.

carro neteja 'parlament'
carro neteja 'parlament'

A pesar de la irrupción de las camisetas reivindicativas que han instaurado los diputados de la CUP y el secretario cuarto de Mesa, David Companyon (ICV-EUiA), en el Parlamento, quien se lleva el mérito de ser la persona más reivindicativa del Palacio de la Ciutadella es una empleada de los servicios de limpieza, que lleva el carro lleno de ‘pins’. Se pueden ver desde los que defienden los derechos sociales de las mujeres maltratadas, o culturales, como la campaña ‘Junts per Catalunya’ de Òmnium Cultural, o la del ‘No a la guerra’. También los hay políticos como el de la sección ‘Convergais’ de Convergència. Y entre los mensajes reivindicativos, el que más llama la atención, es uno a favor de la continuidad de la central nuclear de Garoña que dice ‘2019 Continuidad’.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.