Quina és l’afició ‘golfa’ dels Prínceps d’Astúries?

Sense títol
Sense títol

Un dels principals entreteniments dels Prínceps d’Astúries és anar al cinema junts i, fins i tot, amb amics. Per poder fer-ho amb el major anonimat possible acostumen a acudir a les sessions nocturnes -conegudes com a ‘golfes’-. D’aquesta manera tracten d’evitar les incomoditats de l’exposició a les multituds, especialment en els últims anys, en els quals la Casa Reial ha perdut el suport d’una part important de la població espanyola.

 

Els prínceps acostumen a freqüentar els cinemes Princesa de la capital espanyola, on gaudeixen de les pel·lícules en versió original.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides