Quina estació d’esquí ha enviat un SOS al Govern per no tancar?

Boí Taüll
Boí Taüll

No és una situació nova les greus complicacions econòmiques per les quals travessa l’estació d’esquí Boí Taüll, que ha tornat a demanar a la Generalitat ajuda econòmica per poder aguantar fins a l’hivern. El Grup Nozar, que és qui gestiona l’estació, ha demanat un crèdit al Govern de la Generalitat per poder fer front als seus problemes de liquiditat a curt termini.

Una situació semblant ja es va viure el maig del 2012, quan la Generalitat va donar un cop de mà a l’estació per tractar de sortir del concurs de creditors. L’empresa ha aconseguit des de llavors reduir el seu deute de 50 milions d’euros a 20, oferint als bancs tres dels hotels que hi ha al complex.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides