Quines dues dones de l’àmbit sobiranista treuran un llibre el setembre?

Llibres
Llibres

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Carme Forcadell, són les protagonistes d’un llibre basat en una llarga conversa entre les dues sobre la independència, el camí traçat després de la manifestació de l’11 de setembre i la situació política del país

 

El llibre, de l’editorial Deu i Onze Edicions, sortirà a la venda el mes de setmbre pels volts de la Diada Nacional i es titularà ‘Per què sí a la independència?’. El periodista de Política del diari ARA, Oriol March, és l’autor del llibre. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.