Quines dues dones de l’àmbit sobiranista treuran un llibre el setembre?

Llibres
Llibres

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Carme Forcadell, són les protagonistes d’un llibre basat en una llarga conversa entre les dues sobre la independència, el camí traçat després de la manifestació de l’11 de setembre i la situació política del país

 

El llibre, de l’editorial Deu i Onze Edicions, sortirà a la venda el mes de setmbre pels volts de la Diada Nacional i es titularà ‘Per què sí a la independència?’. El periodista de Política del diari ARA, Oriol March, és l’autor del llibre. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides