Rajoy no s’immuta

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ni dimiteix ni "se sotmet al xantatge"
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

Ni la pressió social ni les demandes de l’oposició perquè dimiteixi ni perquè doni explicacions sobre el cas Bárcenas no han fet moure ni una coma del discurs del president del Govern central, Mariano Rajoy, que aquest dilluns només ha repetit que “l’Estat de dret no se sotmet al xantatge“.

Tenien els periodistes, per protocol, dret a fer dues preguntes a Rajoy, amb motiu de la roda de premsa celebrada aquesta tarda a Moncloa. El dirigent ha apuntat contra els mitjans, als quals s’ha referit com a “actors” del procés, que han publicat els documents de l’extresorer del PP que inculpen Rajoy i Cospedal d’haver cobrat sobresous en negre. I ha considerat que “un president no pot anar desmentint cada dia rumors o notícies“.

Mentre Bárcenas declara davant el jutge, el president espanyol ha assegurat que les institucions “actuaran amb independència” perquè tant fiscals, com jutges, com policies són els mateixos que hi havia abans que esclatés el cas, i que ell, quan consideri que té “alguna cosa a dir”, la dirà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.