Rajoy no s’immuta

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ni dimiteix ni "se sotmet al xantatge"
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

Ni la pressió social ni les demandes de l’oposició perquè dimiteixi ni perquè doni explicacions sobre el cas Bárcenas no han fet moure ni una coma del discurs del president del Govern central, Mariano Rajoy, que aquest dilluns només ha repetit que “l’Estat de dret no se sotmet al xantatge“.

Tenien els periodistes, per protocol, dret a fer dues preguntes a Rajoy, amb motiu de la roda de premsa celebrada aquesta tarda a Moncloa. El dirigent ha apuntat contra els mitjans, als quals s’ha referit com a “actors” del procés, que han publicat els documents de l’extresorer del PP que inculpen Rajoy i Cospedal d’haver cobrat sobresous en negre. I ha considerat que “un president no pot anar desmentint cada dia rumors o notícies“.

Mentre Bárcenas declara davant el jutge, el president espanyol ha assegurat que les institucions “actuaran amb independència” perquè tant fiscals, com jutges, com policies són els mateixos que hi havia abans que esclatés el cas, i que ell, quan consideri que té “alguna cosa a dir”, la dirà.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari