El pacte signat per Alicia és paper mullat

L'acord pel qual la presidenta del PPC concedeix el «perdó de l'ofès» no se sosté a l'aparèixer com a signant el liquidador de la agència de detectius que dirigia Francisco Marco
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

Alicia Sánchez-Camacho s’ha ficat en un bon embolic després de signar el pacte amb Método 3 pel qual acceptava, a canvi d’una compensació econòmica, retirar les demandes civil i penal contra aquesta empresa de detectius, que va gravar el famós dinar del restaurant La Camarga.

 

EL TRIANGLE ha tingut accés (llegir Setmanari en paper) al document signat, el passat 18 de juny, entre Alicia Sánchez-Camacho i l’empresa Método 3. El seu contingut depara algunes sorpreses que, a la pràctica, el converteixen en paper mullat. Sens dubte, els jutges i fiscals que s’ocupen del cas La Camarga s’han adonat d’aquestes incoherències i, rebutjant les pretensions de la senadora popular, han descartat donar carpetada a l’assumpte i han decidit arribar fins al final, caigui qui caigui.


El liquidador
En primer lloc, crida l’atenció que el pacte transaccional no estigui signat per Francisco Marco, el director de la famosa agència de detectius, sinó per Joaquín Dillet, que apareix en el document com a «liquidador» de l’empresa Método 3. Joaquín Dillet és una persona totalment aliena als fets que s’investiguen i, per tant, no té cap credibilitat –perquè no disposa de cap informació sobre l’afer– per subscriure l’acord amb Alicia Sánchez-Camacho.

 

Estrella Seguros no existeix

Un segon aspecte que resulta incongruent és la compensació econòmica que Joaquín Dillet, actuant en nom de Método 3, es compromet a donar a Alicia Sánchez-Camacho i a Vicky Álvarez com a contraprestació per obtenir el «perdó de l’ofès». Els 80.000 euros que consten com a compensació seran molt difícils que s’acabin pagant perquè la companyia Estrella Seguros, que s’hauria de fer càrrec del pagament, ja no existeix


MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI EL TRIANGLE

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari