D’on ha tret Florentino Pérez adjudicacions per 500 ME?

ACS
ACS

Si fa un parell de dies informàvem que el grup que presideix Florentino Pérez ha apostat per invertir fort a Mèxic, on el magnat ha estat rebut pel president Peña Nieto, el ‘premi’ li ha arribat a ACS via Aràbia Saudita, on ha aconseguit l’adjudicació de dos contractes d’obres industrials per un import de 500 milions d’euros.

La companyia del president del Reial Madrid construirà una planta polioximetilè i reemplaçarà reactors d’òxid d’etilè per a la firma Sabic. El grup ja participa en set projectes al país Saudita, com l’AVE La Meca-Medina, que ha oxigenat bona part de la indústria espanyola, i l’ampliació de l’aeroport del Rey Abdulaziz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides