Quin hotel ‘heterofriendly’ obrirà el seu segon establiment a Barcelona?

Hotel Axel Barcelona
Hotel Axel Barcelona

Axel Hotels ha anunciat l’obertura a finals de 2014 del seu segon hotel a Barcelona, un establiment que es convertirà en el cinquè de la primera cadena hotelera del món dirigida al col·lectiu gai o ‘heterofriendly’.

El segon hotel de Barcelona se situarà també a l’Eixample, al carrer Calàbria amb Gran Via, en un edifici de nova construcció amb una superfície aproximada de 4.700 metres quadrats, distribuïts en sis plantes i tres plantes subterrànies. L’hotel disposarà de 88 habitacions dobles i 31 places de garatge, a més dels espais comuns d’oci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides