L’examant de Jordi Pujol Ferrusola assegura que està implicat en el cas Pretoria

Un dels temes que més es tracten durant la llarga conversa és sobre la presumpta implicació de Jordi Pujol Ferrusola en el cas Pretoria. Alicia Sánchez - Camacho demostra molt interès en estirar de la llengua a Maria Victòria Álvarez 'Vicky' davant les afirmacions d'aquesta assegurant que JPF està implicat en la suposada trama urbanística.
Sense títol
Sense títol

Durant la conversa que mantenen Alicia Sánchez – Camacho i María Victoria Álvarez també parlen sobre la suposada implicació de Jordi Pujol Ferrusola (JPF), segons afirma la seva examant, en el cas Pretoria: l’operació contra una suposada trama urbanística duta que va acabar amb la detenció i empresenomaent per una temporada de l’exalcalde del PSC a Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, l’exsecretari general de la Presidència en el Govern Pujol, Lluís Prenafeta, l’exconseller d’Economia, Macià Alavedra i l’exdiputat del PSC, Luis García ‘Luigi’, senyalat com el presumpte cap de la trama. Una operació judicial duta a terme el 27 d’octubre de 2009 pel jutge Baltasar Garzón.

 

En un moment de la conversa Vicky Álvarez li comenta a Camacho la seva sorpresa pel fet que el nom de Jordi Pujol Ferrusola no sortís entre els implicats en el cas Pretoria: “Quan va saltar el cas Prenafeta (sic) i van cridar a declarar al de l’Institut del Sòl, Emili Mas, (…) tothom va al·lucinar perquè aquí falta una persona: JPF no surt enlloc! Macià Alavedra i Lluís Prenafeta han sigut les ‘mans dretes’ d’aquest tiu!”.

 

Les dues dones també afegeixen que davant la implicació de JPF, segons afirma Victòria Álvarez, l’expresident Jordi Pujol hauria parlat amb el llavors ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per evitar una possible detenció del seu fill. “L’altre dia quan et vaig comentar que JPF estava implicat en el cas Prenafeta i que el seu pare va parlar amb Rubalcaba…si tu ho saps perquè no es fa res?”, pregunta Vicky a Camacho. “Perquè no puc demostrar-ho i Rubalcaba ho negarà”, conclou la líder del PP català.

 

Victòria Álvarez també afirma que JFP és soci de Luis García ‘Luigi’ en “diverses “coses”, apuntant que els ha sentit parlat diverses vegades, tot i que no concreta sobre quins assumptes havien tractat. En el context del moment de la conversa, juliol de 2010 (mesos després que esclatés el cas Pretoria), l’examant de JPF afegeix: “Totes les conversacions que estan sortint en els diaris, quan ho llegeixo penso, però si això ho he sentit jo: Jordi parlant amb Luigi!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides