A qui recomana CiU que llegeixi a Tarradellas?

Josep Rull
Josep Rull

La comparació del nou model d’Estat espanyol que ha aprovat aquest cap de setmana el PSOE amb a independència no ha agradat gens als partits sobiranistes. El portaveu del PSC, Maurici Lucena, ha dit aquest diumenge que totes dues opcions representen el mateix grau d’autonomia per a Catalunya. La resposta del secretari d’organització convergent, Josep Rull, ha estat molt contundent: “En política es poden fer moltes coses, llevat del ridícul, deia el president Tarradellas, potser algú li hauria de dir al senyor Lucena que llegeixi cada dia aquesta frase”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.