El jutge es nega a arxivar la causa contra sis mossos

El fiscal anticorrupció Emilio Sánchez Ulled ha demanat per segona vegada que es retiri la imputació als mossos del 'cas Macedònia', però el jutge Aguirre ho ha tornat a desestimar
Trapero i Corbacho
Trapero i Corbacho

El titular del Jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, ha desestimat per segona vegada la petició del fiscal anticorrupció Emilio Sánchez Ulled perquè s’arxivin les actuacions contra un grup d’agents dels Mossos d’Esquadra imputats en l’anomenat cas Macedònia per les seves relacions amb un grup de presumptes narcotraficants liderats pel confident Manuel Gutiérrez Carbajo.

En un escrit presentat el 25 de juny passat, el fiscal Sánchez Ulled tornava a sol·licitar al jutge instructor, tal com havia fet anteriorment, que “en la major brevetat possible” es pronunciés sobre l’arxivament de la causa per als policies i, només dos dies després, el jutge Aguirre va respondre de manera contundent, però en el sentit contrari del que demanava el ministeri fiscal: desestimant el sobreseïment.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.