El jutge Ruz colla Bárcenas més que la fiscalia

El jutge de l'Audiència Nacional espanyola ha imposat a Luis Bárcenas una fiança per responsabilitat civil de 43,2 milions d'euros
Bárcenas
Bárcenas

El jutge Pablo Ruz ha imposat a Luis Bárcenas una fiança de responsabilitat civil molt més elevada que no pas la que havia demanat la fiscalia. El jutge de l’Audiència Nacional demana 43,2 milions d’euros, una xifra que supera àmpliament els 28 milions que volia imposar de fiança la fiscalia. 

 

La fiança serveix per assegurar les “responsabilitats pecuniàries” que se li poguessin imposar en cas que Bárcenas hagi de respondre a una hipotètica condemna. La fiança, en tot cas, no servirà perquè l’extresorer del Partit Popular (PP) pugui sortir de la presó de Soto del Real (Madrid) on es troba ingressat des del passat 27 de juny.

 

Luis Bárcenas haurà d’abonar aquesta quantitat de diners en 10 dies. Si no ho fa llavors se li embargaran béns equivalents a la xifra imposada. Finalment, el jutge Pablo Ruz ha decidit ampliar la quantitat que demanava la Fiscalia arran de nous informes de l’Agència Tributària.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides