Acord CiU – ERC per a la viabilitat de l’Hospital de Sant Pau

Asseguren que "no es podrà parlar més d'infrafinançament" del centre
Batet i Amorós al Parlament
Batet i Amorós al Parlament

Un acord parlamentari de CiU i ERC instarà el Govern a presentar un pla de viabilitat per a l‘Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per “superar la crisi i encarar el futur millorant la qualitat assistencial que ofereix”, ha assegurat aquest dimecres el diputat republicà Oriol Amorós.

S’acaben els càrrecs polítics i seran, segons la proposta de resolució acordada, els professionals, els qui gestionaran el centre, que arrossega un deute de 50 milions d’euros i una investigació judicial per presumpta prevaricació i malversació de fons.

El text que aprovarà la cambra amb vots –confirmats- de convergents i republicans garanteix la titularitat pública, així com mesures de control i transparència, que passen per revisar l’arquitectura institucional, actualment dividida entre una fundació patrimonial i una altra de gestió sanitària.

Amorós, juntament amb el diputat de CiU, Albert Batet, han apostat perquè el Protectorat de Fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat faci un seguiment de tots els processos al centre sanitari per garantir que no es produeixen irregularitats com les que està investigant la justícia.

Segons Amorós, el pla hauria de permetre eixugar el dèficit. “No és podrà parlar més d’infrafinançament de l’Hospital de Sant Pau”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.