El Liceu tancarà per vacances

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona ha presentat un ERO temporal per a la totalitat de la seva plantilla per als mesos de setembre de 2013 i juliol de 2014, períodes en els quals el teatre no ofereix programació artística

 

Liceu
Liceu

Els responsables del Liceu han lliurat el document davant la Conselleria d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i ho han fet públic mitjançant un comunicat, en el qual defensen que pretenen assumir així els “ajustos pressupostaris” als quals els han sotmès les administracions que ho financen.

 

Concretament, l’ERO temporal afectarà als treballadors entre l’1 i el 24 de setembre de 2013 i entre el 6 i 31 de juliol de 2014. Amb l’ERO també es pretén fer front a les dificultats econòmiques que ha suposat el canvi del tipus de l’IVA per al teatre.

En el comunicat, la direcció del Liceu català es compromet a mantenir la qualitat de la programació i respectar els llocs de treball dels integrants del cor i l’orquestra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides