Alaya imputa Magdalena Álvarez en el cas dels ERO

La jutgessa Alaya, que instrueix el 'cas dels ERO', ha imputat a 20 persones noves dins de la causa, entre les quals destaca l'ex ministra de Foment Magdalena Álvarez, qui va ocupar les carteres d'economia i hisenda a la Junta d'Andalusia entre els anys 1994 i 2004.
Sense títol
Sense títol

La magistrada ha ampliat a una vintena de nous imputats la investigació dels ERO fraudulents, entre els quals també es troba l’ex interventor general de la Junta, Manuel Gómez, qui declararà davant Alaya el proper 25 de juliol. Gómez va explicar a la comissió d’investigació parlamentària del passat estiu que des de la Intervenció es van redactar diversos informes en els quals s’alertava de la falta de supervisió en els procediments utilitzats per aprovar les ajudes.

Aquestes noves imputacions s’emmarquen dins de la línia que ha obert la jutgessa sobre la legalitat del procediment que va utilitzar la Junta d’Andalusia per finançar els Expedients de Regulació d’Ocupació (ERO) d’empreses privades.

 

El que va estar president de la Junta andalusa durant els anys que Magdalena Álvarez va formar part de la mateixa, Manel Chaves, ha defensat l’exministra aquest mateix dimarts, després de conèixer la notícia, i ha assenyalat que confia en la seva innocència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.