El jutge Silva s’aferra al ‘cas Blesa’

El magistrat no entén "l'abast i sentit" de la resolució que l'aparta del procediment contra l'expresident de Caja Madrid
Miguel Blesa
Miguel Blesa

El jutge Elpidio José Silva segueix sense entendre “l’abast i sentit” de la resolució de l’Audiència Provincial de Madrid que l’aparta del ‘cas Blesa’. Silva ha emès aquest dilluns una diligència per intentar endarrerir la tramitació de la recusació plantejada per la defensa de l’expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, i ha insistit al seu secretari judicial que aclareixi a l’audiència madrilenya que ell no va tramitar la recusació per la compra del City National Bank (CNB) de Florida per part de l’entitat madrilenya.

 

Silva ha subratllat que no va gestionar cap incident en la causa del banc de Florida sinó en la que investigava la concessió d’un crèdit de 26 milions d’euros al grup Marsans. Per això demana al secretari judicial que doni compte d’aquesta “absència” a l’Audiència Provincial de Madrid, que li havia exigit que tramités “adequadament” la recusació.

 

El titular del Jutjat número 9 de Madrid va ser apartat de la causa del CNB la setmana passada, després de ser recusat per la defensa de Blesa per diverses causes. Silva va entendre que la recusació afectava només la causa del préstec a Marsans, per la qual cosa va seguir amb la instrucció del banc de Florida, dins de la qual ha enviat Blesa a presó dues vegades.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari