Quant es gasta Defensa en munició?

Título de la imagen
Título de la imagen

El ministeri de Defensa ha fet públic aquest dilluns, mitjançant el Butlletí Oficial de l’Estat, un anunci del Comandament de Suport Logístic de l’Exèrcit per a l’adquisició de munició per valor d’1,8 milions d’euros.

L’objecte de l’anunci publicat al BOE és un tipus de munició de 7,62 x 51 mil·límetres, un cartutx emprat per la infanteria en fusells i metralladores que es munten a vehicles, avions i vaixells de guerra.

Les empreses interessades tenen fins el 22 de juliol per presentar les seves ofertes o sol·licituds de participació per fer-se amb el contracte proposat pel ministeri.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides