Quins són els únics polítics que han assistit al casament de la filla del president Mas?

Sense títol
Sense títol

Patrícia Mas Rakosnik, filla del president català, Artur Mas, s’ha casat aquest dissabte amb l’advocat Rubén Torrico en la petita església de la localitat menorquina de Fornells, on la família acostuma a passar les vacances d’estiu. La parella volia una cerimònia íntima i ha convidat familiars i amics propers, per la qual cosa la representació política ha estat escassa.

 

De fet, de l’àmbit polític només l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que estiueja també a Fornells, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, han assistit al casament. De Gispert, a més, ho ha fet convidada pel nuvi, ja que és propera a la seva família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides