Homs defensa el pacte del cas Pallerols per “criteris tècnics”

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que no va donar indicacions a ningú ni va rebre cap consigna perquè la Generalitat donés suport al pacte subscrit entre els acusats i la Fiscalia

 

 

Cas Pallerols
Cas Pallerols

El suport que va donar el Govern de la Generalitat, juntament amb l’Advocacia de l’Estat, al polèmic pacte del cas Pallerols respon a motius tècnics. Amb aquest argument el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha defensat aquesta decisió en una compareixença en el marc de la comissió de Justícia del Parlament.

 

Homs ha assegurat amb tota “rotunditat” que no va rebre indicacions de ningú ni tampoc en va donar cap al gabinet dels serveis jurídics de la Generalitat, l’organisme que depèn del Departament de la Presidència i que va prendre la decisió de donar suport al pacte entre les dues parts. 

 

El pacte entre la Fiscalia i els acusats del cas Pallerols es va tancar sense judici i amb penes de presó inferiors a dos anys pels tres condemnats en la trama i la devolució de 388.000 euros. Els tres condemnats són l’empresari andorrà, Fidel Pallerols, i dos exalts càrrecs d’Unió Democràtica de Catalunya; Lluís i Vicenç Gavaldà.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari