El Cap dels Mossos demana més protecció per als antiavalots

El comissari en Cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, demana que els agents antiavalots no siguin considerats responsables per complir ordres i evita parlar de les pilotes de goma
Brimo
Brimo

El màxim comendament operatiu de la policia catalana, Josep Lluís Trapero, ha comparegut a la comissió parlamentària que estudi el model d’ordre públic i l’ús de les pilotes de goma per demanar més seguretat jurídica pels agents antiavalots, argumentant que compleixen ordres. 

 

Una demanda per part del comissari en cap dels Mossos que arriba després que hi hagi imputacions d’agents per lesions a manifestants en les darreres vagues generals i protestes. Entre elles, la demanda sobre el cas d’Esther Quintana, la dona que segons ha denunciat va perdre un ull a causa de l’impacte d’una pilota de goma. En la seva compareixença Trapero ha defugit entrar a fons en el debat sobre l’ús daquest material, i ha justificat l’actual sistema que utilitzen els Mossos.

 

El comissari en Cap dels Mossos d’Esquadra ha apuntat que ja s’han fet reformes en aquest cos policial perquè entrés aire nou i ha criticat els atacs i l’assetjament que segons ell rep la unitat de la Brigada Mòbil, afirmant que exerceixen la força i no pas la violència.

(Visited 202 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari