Aragonès llama a Sánchez a «plantar cara a las amenazas de la ultraderecha»

El presidente de la Generalitat cree que no tiene sentido una cuestión de confianza al presidente del Gobierno

Pere Aragonès - Foto: ACN, Guifré Jordan

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha considerat aquest dijous que no tindria sentit que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, se sotmetés a una qüestió de confiança. «El problema no deriva d’una crisi amb els socis d’investidura, sinó per altres raons», ha argumentat.

Aragonès ha afegit que «davant les amenaces de la ultradreta, cal plantar cara sempre», després que Sánchez publiqués una carta per anunciar que, arran de l’obertura de diligències judicials contra la seva dona, cancel·lava la seva agenda per «reflexionar» si continua en el càrrec.

Aragonès ha afegit, en una conferència al Col·legi d’Economistes aquest dijous, que cal no donar a l’extrema dreta «la victòria que persegueixen». El també candidat d’ERC al 12-M ha constatat que la ultradreta intenta «apartar» de la vida política qui no pensa com ells volen, i ha conclòs que desitja que la situació d’interinitat de Sánchez «es resolgui al més aviat possible», recull l’ACN.

Aragonès, a més, ha recordat a Sánchez que encara té compromisos derivats de l’acord d’investidura que s’han de desplegar, i ha indicat que Catalunya ja ha viscut la situació que ara «pot sentir» Sánchez.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario