La sequera és el nou ‘leitmotiv’

La vida política es mou per fases. Des de fa dècades. Quan es tanca una carpeta –perquè se soluciona o perquè la gent se’n cansa-, se’n busca una altra amb la que desgastar els adversaris o apuntar-se victòries polítiques des del partidisme. I ara que la guerra pels pressupostos i els pactes que han suscitat s’ha esgotat, sembla que els partits han posat la sequera en el seu punt de mira.

El problema fa mesos que s’arrossega, però ha estat ara que, com si tots s’haguessin posat d’acord, tots han agafat aquest tema per bandera i de sobte desperta tot el seu interès. Caldrà veure quant temps dura aquesta nova carpeta i quants morts deixarà pel camí aquesta guerra.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario