Després de veure els sondejos, Ribera parla de “remuntada”

El PSOE creu que els sondeigs finals demostren el fiasco del 'plebiscit' que demanava Feijóo

La vicepresidenta del Govern d'Espanya i candidata del PSOE a les eleccions europees, Teresa Ribera, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa (Albert Hernàndez, ACN)
La vicepresidenta del Govern d'Espanya i candidata del PSOE a les eleccions europees, Teresa Ribera, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa (Albert Hernàndez, ACN).

El PSOE dona per bons els resultats que apunten els sondeigs que s’han fet públics a les vuit del vespre i un cop tancades les urnes. La cap de llista del PSOE, Teresa Ribera, ha apuntat en aquesta direcció en declaracions als mitjans a l’arribada a la seu socialista, a les vuit del vespre. “Veurem, ja sabeu que fa tres mesos estàvem a no sé quants punts, i per tant remuntada ja n’hi ha hagut segur”, ha sentenciat.

Els socialistes recorden que partien d’una diferència de nou punts d’intenció de vot respecte als populars, i atribueixen el possible empat tècnic a una campanya ascendent que contraposen a l’estratègia dels populars d’insistir en la guerra del ‘fang’.

És més, segons el PSOE, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha errat en tots els flancs. “Feijóo es va muntar un plebiscit, i quan surtin les dades que expliqui si l’ha guanyat o no”. Si la cosa va frec a frec, apunten els socialistes, és perquè “hem treballat en la bona direcció”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari