Protesta a Sants per reclamar un servei ferroviari digne

Exigeixen puntualitat, més informació i combois de més capacitat a l'hora punta

Viatgers a l'estació de Sants atrapats per la manca de servei de Rodalies (Jordi Bataller, ACN).

Aquest dissabte diverses plataformes d’usuaris afectats, liderades per Dignitat a les Vies, convoquen una protesta a l’estació de Sants a les 12:00 hores per reclamar un servei ferroviari digne. La portaveu, Ana Gómez Llauradó, espera una gran participació, descrivint la mobilització com un “desembarcament com el de Normandia”, amb usuaris de diferents comarques arribant en comitiva.

La protesta compta amb el suport de diverses plataformes, com Xarxa Vendrellenca i Afectats per Rodalies, totes unides en el seu objectiu d’exigir millores en el servei ferroviari. A més de la lectura d’un manifest, està previst un bingo amb incidències quotidianes dels usuaris, amb un premi que podria ser útil per aquells que viatgen en trens atapeïts. S’espera la confirmació d’una reunió amb les autoritats per abordar les millores necessàries en el corredor sud de Regionals i les obres al túnel de Roda de Berà.

Els usuaris s’enfronten a retards i problemes continus amb episodis recents de caos en el servei, el que porta a denúncies de sentir-se “segrestats en el tren”. Exigeixen puntualitat, més informació i convois de més capacitat a l’hora punta, especialment davant del proper tall previst per a la tardor.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari