Illa demana “ofici polític” a tothom perquè el futur govern català reflecteixi la voluntat del 12-M

El primer secretari del PSC qualifica de "magnífics" els compromisos de Sánchez amb Catalunya

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, saluda els assistents a uun míting a Molins de Rei (Marta Sierra, ACN)
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, saluda els assistents a uun míting a Molins de Rei (Marta Sierra, ACN).

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha demanat que “tothom” tingui “ofici polític” perquè l’esquema del futur govern català reflecteixi la voluntat dels ciutadans a les eleccions del 12-M. “Amb generositat i buscant la utilitat de la política per resoldre els problemes. Ho estem fent amb discreció”, ha explicat en un acte en el marc de la campanya de les eleccions europees des de Molins de Rei.

Illa també ha fet referència als “magnífics” compromisos que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, va traslladar davant el Cercle d’Economia. Entre altres, millorar el finançament i complir amb els compromisos adquirits amb ERC.

Illa ha insistit que a les eleccions europees del 9 de juny hi ha “dues úniques opcions”: més Europa o més ultradreta. Ha indicat que, davant d’aquesta dicotomia, els populars estan “perduts” i s’han deixat arrossegar per l’extrema dreta. En aquest sentit, ha assenyat la diferència entre els que fan propostes o insulten; entre els que arriben a acords o imposen la llei de la força; entre la justícia social o els que aposten perquè se’n surtin només els que tenen diners.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari