El Ministeri de Transports denuncia al jutjat els danys causats a Rodalies

El robatori de coure i el vandalisme han provocat importants afectacions als trens de Catalunya

  El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, en roda de premsa després del Consell de Ministres (@transportesgob)

  El ministre de Transports, Óscar Puente, ha informat aquest dimarts al migdia que el seu ministeri ha presentat als jutjats de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) una denúncia pels danys causats diumenge passat a la infraestructura viària de Rodalies a Montcada Bifurcació que han dificultat el trànsit de trens a l’àrea de Barcelona.

  El robatori de coure i el vandalisme a les instal·lacions han provocat importants restriccions als trens de Catalunya i, de fet, les línies R3, R4, R7 i R12 mantenen les afectacions i funcionen segons el pla alternatiu previst.

  (Visited 30 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “El Ministeri de Transports denuncia al jutjat els danys causats a Rodalies”

  Feu un comentari