Orriols celebra “tenir altaveu” al Parlament de Catalunya

La cap de llista de la formació d'extrema dreta es mantindrà com a alcaldessa i serà també diputada

Sílvia Orriols, líder d'Aliança Catalana, la nit del 12-M (ACN)

Sílvia Orriols, líder d’Aliança Catalana (AC), ha celebrat els dos diputats al Parlament perquè els permetrà tenir-hi un “altaveu” alhora que aspira “pressionar i condicionar al màxim les polítiques” a Catalunya.

La cap de llista de la formació d’extrema dreta independentista s’ha compromès a “seguir lluitant per aconseguir un estat català, lliure, pròsper, segur i occidental que els catalans es mereixen”.

En una atenció als mitjans a fora del local del partit a Ripoll, Orriols ha confirmat que es mantindrà com a alcaldessa després d’haver millorat els resultats que va aconseguir a la vila com a força més votada, on governa en minoria. “Avui ha sigut una moció de confiança i se m’ha revalidat”, ha afegit.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari