Barcelona estudia adquirir pistoles elèctriques per a la Guàrdia Urbana

Sindicats policials diuen que el cap del cos ha compromès 140.000 euros pel 2024 i el 2025

Pistola Taser

L’Ajuntament de Barcelona està estudiant la possible compra de pistoles elèctriques per a la Guàrdia Urbana. Ho ha avançat el sindicat CSIF al Tot Barcelona i a la xarxa X i ho han confirmat fonts municipals a l’ACN.

El consistori recorda que aquests dispositius elèctrics estan regulats pel Parlament de Catalunya i ja en disposen els Mossos d’Esquadra i algunes policies locals. El CSIF assegura que el cap del cos, Pedro Velázquez, va confirmar la compra d’aquestes armes als sindicats el 16 d’abril passat, amb 65.000 euros per aquest any i 75.000 euros per al que ve, però el consistori no confirma aquest extrem.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari