Les Juntes Electorals tomben 8 candidatures i finalment se’n presenten 64 el 12-M

L'extrema dreta del FNC no es podrà presentar per Barcelona i a Lleida queda fora el PACMA

Eleccions

El DOGC ha publicat aquest dimarts el llistat definitiu amb les candidatures proclamades per les juntes electorals provincials per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Finalment, seran 64 les que concorreran als comicis de les 72 que s’havien presentat provisionalment. Per tant, les Juntes Electorals n’han tombat 8.

Aquesta seixantena de candidatures corresponen a 18 partits. Les candidatures que no han estat proclamades a Barcelona són el Partit Univers Català, Reinicio Político (RESET), Familia y Vida i l’extrema dreta de Front Nacional de Catalunya (FNC). A Girona, Tarragona i Lleida s’ha exclòs el Partit Univers Català. A Lleida, tampoc s’ha proclamat la candidatura del PACMA.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari