El CIS redueix a un sol punt la distància entre el PP i el PSOE

ERC i Junts empatarien amb una intenció de vot de l'1,4% a tot l'Estat

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo

El baròmetre del mes d’abril del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) redueix a un punt la distància entre el PP (33,5% d’intenció de vot) i el PSOE (32,5%) en cas que si se celebressin ara eleccions generals.

Els socialistes retallen distància d’aquesta manera després que el baròmetre del mes de març va situar l’avantatge del PP en 2,7 punts (34% PP, 31,3 el PSOE).

Vox es manté en tercera posició amb el 10,1% d’estimació de vot, dues dècimes més que al març (9,9%), i Sumar a la quarta amb el 8,2%, un punt menys que al març (9,2%). Per darrere seu se situa Podem, amb el 3,1% dels vots nou dècimes més que ara fa un mes (2,2%).

El CIS dibuixa un empat entre ERC i Junts amb l’1,4% dels vots a tot l’Estat, de manera que els republicans perdrien cinc dècimes respecte al març (1,9%) i Junts (1,2% al març) en guanyaria tres.

El baròmetre es va fer entre l’1 i el 4 d’abril, amb l’amnistia, el cas Koldo i els escàndols de la parella d’Isabel Díaz Ayuso sobre la taula, mitjançant 4.000 entrevistes, 580 de les quals a Catalunya.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari