El cartell electoral de Ciutadans demana “detenir” Puigdemont i Sánchez

Cuadras diu que cal evitar que "no tornin a donar un cop d'Estat", "a trair-nos amb una amnistia" o a "convocar un referèndum"

El candidat de Ciutadans el 12-M, Carlos Carrizosa, amb el cartell de la campanya (ACN)

Ciutadans ha presentat el cartell electoral de les eleccions catalanes del 12-M on demana “detenir” l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez. Es tracta d’un cartell fet amb intel·ligència artificial (IA) on hi ha una fotografia de Puigdemont i Sánchez donant-se la mà amb una estelada desenfocada al fons. A sobre de les imatges es pot llegir “deteniu-los” en castellà.

El cap de campanya de la formació liberal, Jordi Cuadras, ha assegurat que tot i que el cartell ha estat fet amb IA és “una realitat possible”. L’eurodiputat de Ciutadans ha argumentat que cal “detenir-los” perquè “no tornin a donar un cop d’Estat, a trair-nos amb una amnistia, perquè no s’atreveixin a convocar un altre referèndum il·legal que ens divideix”.

En referència a la compareixença del president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, aquest dilluns al Senat, el candidat de Ciutadans el 12-M, Carlos Carrizosa, ha retret al PP “l’oportunitat” que ha donat a Aragonès per “fer campanya electoral des del Senat”. A més, Carrizosa ha afirmat que el president de la Generalitat “no ha anat a trolejar al Senat, sinó a més de mitja Catalunya”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari