Com han rebut les xarxes el pas a la política de Tomàs Molina?

Tomàs Molina

Amb no massa entusiasme, les xarxes no han reaccionat amb alegria, més aviat el contrari, a l’inesperat pas a la política del meteoròleg estrella de TV3, Tomàs Molina. Una allau de crítiques l’han sepultat . Quan va anunciar el seu triple salt mortal a la política, el mateix Molina preguntava a X: “Faig el salt a la política… A veure què us sembla?”. Una provocació que potser, innocent, es pensava que no generaria tantes crítiques.

Alguns ho consideren “un salt al buit”, altres ho qualifiquen de greu error i afegeixen: “Ja no ets l’home del temps de tots…”. No pocs li recriminen que la tria hagi estat ERC. D’altra banda, els republicans el defensen, no entenen per què el seu fitxatge genera tant enrenou a diferència del de la periodista esportiva Pilar Calvo, que en el seu dia va fitxar per Junts sense generar tanta polèmica.

Hi ha altres exemples de periodistes de TV3 o propers al mitjà que tampoc van alçar tanta polseguera: Jordi Eroles va estar a la Conselleria d’Exteriors de Junts, Anna Figuera a la presidència de Quim Torra, i Miquel Calçada va ser candidat de CDC al Senat.

Entre els crítics també hi ha cares conegudes com l’actor i director de teatre, que en diferents ocasions ha donat suport a Junts, Joan Lluís Bozzo, que escrivia amb ironia a X: “Els homes del temps sovint s’equivoquen”. Una altra cara coneguda, que va ser company de Molina a TV3, el còmic del Polònia Toni Albà també ha criticat al meteoròleg a X: “Diuen que quan se’t pixen a la cara i et diuen que plou, el responsable és Tontàs M’orina”.

Molina serà el número quatre de la llista Ara Repúbliques, la coalició d’ERC a les europees. El meteoròleg justificava el seu fixatge en un context d’emergència climàtica: “Cal compromís. És imprescindible que ens adaptem al canvi climàtic”. Molina continua treballant a TV3, però ja no surt en pantalla.

(Visited 238 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari