La JEC considera propaganda electoral el pla de finançament singular del Govern Aragonès

També estima una segona denúncia del PSC per uns tuits sobre millores al sistema sanitari

Pere Aragonès i Natàlia Mas

La Junta Electoral Central (JEC) considera que la presentació de la proposta de finançament singular per a Catalunya duta a terme pel Govern en roda de premsa el 19 de març és propaganda electoral, atès que vulnera l’obligada neutralitat de l’executiu davant dels comicis del 12-M.

L’àrbitre de les eleccions ha resolt, així, una denúncia presentada pel PSC contra aquella presentació, feta per la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, i per la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, després de la reunió habitual del Consell de Govern.

A més, la JEC ha estimat una segona denúncia del PSC entorn de textos patrocinats als comptes de la xarxa social X del Diari de Tarragona i del Diari de Sabadell sobre millores al sistema sanitari.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari