Jordi Graupera i Clara Ponsatí carreguen fort

Els promotors del nou partit Alhora, representants de l’independentisme purista, no tenen pèls a la llengua quan es tracta de parlar de Carles Puigdemont. En una entrevista al diari Ara, Jordi Graupera ha culpat Carles Puigdemont de “fer xantatge”. “S’aprofita de la bona voluntat de la gent per fer xantatge i que el votin. És inacceptable!”, ha exclamat el filòsof i excandidat de Primàries a l’Ajuntament de Barcelona.

En la mateixa entrevista, Clara Ponsatí ha afirmat que la presentació de Carles Puigdemont “és una altra volta a la nòria”. L’exconsellera d’Educació durant l’1-O ha acusat el seu company de files al Parlament Europeu de demanar als catalans que el votin per poder tornar, però, segons ella, no hi ha cap projecte polític al darrere. Clara Ponsatí ha criticat que la situació dels últims anys ha “afeblit” l’independentisme i ha assegurat que la llei d’amnistia que s’està tramitant “és un pacte de lliurament d’armes amb l’Estat” i no creu que sigui “una victòria per a l’independentisme”.

A hores d’ara, és una incògnita saber si el projecte polític de Jordi Graupera i Clara Ponsatí arribarà a temps de concórrer a les eleccions anticipades convocades per al 12 de maig.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari